Kuisti on hävinnyt, missä on kuisti?
Kuisti  on hävinnyt? Missä on kuisti? 
Se tosiaankin lähti. Ja kyllä kreivin aikaan! Kuisti oli kiinnitetty eteiseen ja naks tuolla on sitten yksi kulma ns. pudonnut. Panu Kailan Talotohtori-kirja on ollut ahkerassa käytössä. Nyt ei auta muu kuin mennä tunkkiostoksille ja oikeasti mennä pyytämään  pari setää auttamaan.  Aivan mahtavaa, että on tällainen Panu Kaila, joka on paneutunut suurella sydämellä perinnerakentamiseen ja korjaamiseen ja viitsinyt kirjoittaa aiheesta perusteellisesti, aikana jolloin aihe ei ole ollut välttämättä kovin seksikäs. 


Terassi on nyt myös irti seinästä ja talo ihan paukkui, kun tuo eteinen nousi ylöspäin.
En oikeasti tajua, mikä ihmisiä riivaa, kun tehdään näin alkeellisia rakennusvirheitä. Samassa hötäkässä huomasin, että pihan kallistus (tuo sora) on väärä. Se kaatuu suoraan kivijalkaan päin. Tekisi mieli pomppia päällään, kun edellisellä tädillä on ollut ikioma setä, joka näitä juttuja on tehnyt. Ja minä olen sentään vaan ihan tavallinen ja yksinkertainen täti.

Ja arvatkaas mitä?! Nyt alkaa tuntua siltä, että tuonne voisi muuttaa asumaan. Vaarallista. Tuntuu vaan niin hyvältä kun ympärillä on ihan hiljaista. Lintuja lentelee siellä ja täällä ja illalla saunan jälkeen voi istuskella ulkona.

Ja minä en tunnetusti  ole minkään suuri saunan ystävä. Olen ajatellut hävittää kerrostaloasunnostani saunan pois kokonaan... En ole kuitenkaan tehnyt sitä, sillä useimmat ihmiset tykkäävät saunoa ja jos asuntoa myy, on saunan puuttuminen yleensä pitkä miinus. Mutta siis täällä mökillä on puukiuas. Löylyhuone on tilava ja tunnelma hyvä. En ole viiteen vuoteen käynyt niin usein saunassa, mitä nyt kun minusta tuli mökinomistaja.


Vanhan talon korjaamisesta


Lähetetty Windows Phonesta

Kommentit

  1. Oliskohan tämä vähän jotakin terapiaa? ;) Voi iskeä vähän lautaa, kun jonkun muun iskemisestä voisi tulla ikävämpiä seuraamuksia...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti