Akkusalminen pelastaa tädin pulasta

Mau Kamut!

Tädillä on taas ollut enemmän ja vähemmän säpinää tuon sen Volvon kanssa. Viimeksi kun tuosta koirankuljetusautosta kerroin, se jätti tädin välille, kun se sylkäisi jäähdytinnesteet pihalle ja tädin matka loppui sitten siihen. Tädin kamutädin setä kuitenkin pelasti tädin ja sai auton kuntoon.

Sitten Volvon kuskin puoleinen etutassu oli tyhjentynyt luvattoman paljon. Täti sitten oitis soittamaan Akkusalmiselle, että apua, nyt on tassuun tullut pipi. Setä siellä kaupassa sanoi, että täti voi tulla sitten heti kun tädille sopii, mieluummin kuitenkin iltapäivällä, kun jonossa on muutama ajan aiemmin varannut setä.

Täti sitten meni niin kuin oli sovittu ja Akkusalmisen pojat ryhtyivät tutkimaan tädin auton tassua. Pojat ottivat ekana tädin auton sisälle -täti ajoi itte eikä vienyt karmeja mukanaan. (Onneksi, sillä siihen remppaan tädin rahat eivät olisi riittäneet.) Pojat uttivat tädin autontassua vedessä ja mitään reikää ei löytynyt. Setä sanoi, että reikä on todennäköisesti nin pieni, että se ei löydy. Sitten pojat sanoivat tädille, että kannattaisi vaihtaa renkaat kohtapuoliin, jos täti ei halua, että joutuu tekemisiin sinipukuisten setien kanssa, jotka hyvin mielellään antavat tällaisissa tilanteissa tädeille ja sedille sellaisen kivan lomakkeen. Täti sanoi, että joo renkaan vaihto on tulevana keväänä. Täti on siihen budjetoinut tällaisen operaation. Joopa.

Täti sanoi, että kyllähän pari kolehtia voisi olla paikoillaan, että täti saisi kaikki sellaiset tärkeät asiat hoideltua kuntoon. No raha ei kasva puussa, kyllähän meidän tädin pitäisi se asia tajuta. Täti ei vaan osaa ottaa asioita opikseen. Ehkä sen kannattaisi vaihtaa vähitellen muutenkin tuota autoa, jos se aikoo sen ylipäätään joskus vaihtaa. Tosin yksi autoa huoltanut setä sanoi sille, että autossa ei oo kun kuluvia osia ja niitä pitää välillä aina vaihtaa, vaikka auto olisi vähän uudempikin. Se setä sanoi tädille, että täti on tehnyt ihan kohtuuhyvät autokaupat ollakseen täti.


Terveisin


Otto
ammattikissa


Kommentit

 1. No tädille on sitten sattunut niin sanotusti hyvä munkki :)

  VastaaPoista
 2. Mau Amalia!
  Tämä taitaa ollakin ainut asia, missä tädillä on tällä hetkellä sattunut hyvä munkki.
  Muista jutuista on jäänyt jälkeen oikeastaan vaan pelkkä munkin keskusta...
  =D

  Terveisin

  Otto
  ammattikissa

  VastaaPoista

Lähetä kommentti